Trimsalon Doedels

Trimsalon Doedels is gevestigd aan Tramstraat 85, 7848 BJ in Schoonoord. Dit is aan de doorgaande weg tussen Schoonoord en De Kiel (buiten de bebouwde kom). U kunt het pad op links langs het huis, De trimsalon bevindt zich in de garage achter het huis, ingang is aan de rechterzijde. Voor de trimsalon is een plein waar u eventueel de auto kunt parkeren/draaien.

Indien het hek bij het huis dicht is, kunt u de auto voor het huis parkeren. Het hek graag weer goed sluiten i.v.m. kinderen op het erf. Uw hond graag op het erf kort aangelijnd!

Voorschriften Trimsalon Doedels

Onderstaan vindt u onze voorschriften en werkmethode. Wij vragen u zich hieraan te houden. Tijdens de knipbeurt kunnen er foto’s gemaakt worden van uw hond voor het gebruik van de website en/of Social Media. Bij het maken van de afspraak geeft u hier toestemming voor tenzij u anders aangeeft.

1.

  De honden altijd kort aangelijnd houden bij het betreden van het terrein en niet laten plassen in de tuin. De salon is naast het bos dus genoeg ruimte om de hond uit te laten.

2.

  Het afbellen of verzetten van een gemaakte afspraak dient u vroegtijdig te doen i.v.m. de drukte in de trimsalon min. 24 uur van te voren. Bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak, worden er kosten in rekening gebracht.

3.

  Houd u zich aan de afgesproken tijd om de hond te brengen of te halen, dit kan anders problemen veroorzaken met de aankomst/vertrek van een andere hond.

4.

  De salon bevind zich achter in de schuur, gelieve niet voor bij het huis aan te bellen.

5.

  Is de hond loops? Bel dan vroegtijdig af om de afspraak te verzetten.

6.

  Rasprijzen en gegeven prijsindicaties kunnen afwijken, indien er aan de hond meer werk zit dan gebruikelijk voor dit ras.

7.

 

De hond dient klitvrij/vlooienvrij te zijn als hij moet worden getrimd. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er een klittoeslag/vlooitoeslag berekend op basis van het uurtarief.

8.

  Meld u bijzonderheden van uw hond evt. overgevoeligheid, of pijnlijke plaatsen dan kan hier rekening mee worden gehouden tijdens het trimmen.

9.

  Afrekenen is altijd contant, betalen met de pin is niet mogelijk. Ook worden 100 en 200 euro biljetten niet aangenomen.

10.

  Bellen voor een afspraak kan van maandag t/m woensdag 9.00 tot 17.00. Op vrijdag is de trimsalon gesloten, u kunt buiten werktijden in spreken op het antwoordapparaat dan wordt u de eerst volgende werkdag terug gebeld.

11.

  Mocht u na het trimmen van u hond dingen toch graag anders zien bijv. de vacht iets langer of iets korter, verzoek ik u dit te overleggen, dan zal hier een volgende keer (indien mogelijk) rekening mee gehouden worden.

Over mij

Welkom op de website van Trimsalon Doedels, mijn naam is Debbie! Al vanaf jongs af aan ben ik gek op dieren. Mensen om mij heen noemen mij een echte dierenvriend. Daarom was het ook niet zo gek dat ik na het behalen van mijn diploma heb gekozen voor de opleiding Dierenverzorging. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende meeloopstages afgerond in trimsalons in de buurt. In mijn eerste jaar heb ik bij Trimset in Rolde stage gelopen en in het tweede jaar bij Trimsalon Daisy in Erica.

Bij trimsalon Daisy heb ik de opleiding tot hondentrimster gevolgd en mijn diploma mogen behalen. Deze trimsalon is aan gesloten bij het huisdier kennis instituut (hki).

Hierna heb ik op 12 december 2015 mijn eigen trimsalon geopend in Schoonoord genaamd Doedels. Onze vorige hond droeg deze naam en zij zal me altijd bij blijven. Ik heb echt van mijn passie mijn beroep kunnen maken! Daarom doe ik mijn werk vol plezier en zal ik uw hond zich altijd op zijn plek laten voelen.

Intresse naar onze diensten of benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op.